Thailand - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Gijs en Leonie Vermeer - WaarBenJij.nu Thailand - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Gijs en Leonie Vermeer - WaarBenJij.nu

Thailand

Door: Leonieengijs

Blijf op de hoogte en volg Gijs en Leonie

25 April 2005 | Thailand, Bangkok

Hallo rest van Zuid- Oost Azie!!
Oja, er was meer dan alleen Maleisie... We leken er maar niet weg te kunnen komen. Wat hebben we daar genoten van de mensen, de mentaliteit en de verscheidenheid die het land biedt. Na West- Maleisie, Sarawak en Sabah kunnen we nu toch wel zeggen dat we het land erg goed hebben bekeken. Met de rivierboot zijn we door het hart van Sarawak gekomen om via Brunei uiteindelijk in Sabah aan te komen. Brunei was een totaal ander land in het midden van Maleisie. Het was er erg schoon en rijk. We zijn daar een nachtje gebleven.

Sabah is erg exclusief. Er zijn veel National Parks met een beperkte toegang. In Kota Kinabalu, de hoofdstad van Sabah, staat de mount Kinabalu, die we erg graag hadden willen beklimmen. Helaas was ook deze "attractie" al tot aan juli volgeboekt. Wel zijn we naar het Kinabalu National Park gegaan. Daar was naast het beklimmen van de berg genoeg te doen, zoals veel jungletrails, die we dan ook allemaal gedaan hebben en de Poring Hotsprings. Dat waren natuurbaden met erg warm water wat daar uit de grond kwam. Konden onze spieren even bijkomen van alle trails!
Ook hebben we daar de hoogste canopy-walk van Maleisie gedaan; 41 meter hoog!
Helaas ging onze vlucht naar Bangkok alweer veel te vroeg en moesten we gisteren Maleisie dan toch echt gaan verlaten. Gisteravond laat zijn we in Bangkok aangekomen. Eenmaal daar spreek je zoveel andere reizigers die je weer helemaal enthousiast maken voor alle volgende bestemmingen. Erg leuk om met deze mensen ervaringen uit te wisselen.
Na de jungle van Borneo zijn we wel weer even toe aan een tropisch eilandje, vandaar dat we morgen met de nachtbus vertrekken naar Koh Samui. Wat fijn dat we zoveel tijd hebben en toch gaat het nu alweer veel te snel!

• 25 April 2005 - 12:04

Wim:

Weer een prachtig verslag! 'k Zou maar in Azië blijven als ik jullie was en niet naar de dure States afreizen. Kun je ook wat meer tijd nemen!

• 26 April 2005 - 18:58

Mama:

Het kan niet op bij jullie,geniet lekker samen op het eiland. mama

• 27 April 2005 - 12:48

Stanley B:

Yo Gijssie!
    Kunnen we daar niet een filiaaltje beginnen? Kom ik wel over om je te helpen!!!

• 27 April 2005 - 17:48

Frans:

Aha, nu komen jullie op voor mij bekend terrein!Vergeet niet naar koh- pagnan (hoe spel je dat ook alweer?) te gaan...is veel minder toeristisch dan koh-samuï...en het ligt maar iets verder van de kust dan waar jullie nu naartoe gaan...als ik jullie was zou ik sowieso een fullmoon party meepakken; écht iets om niet te missen!!Maar goed, geniet er maar van en tot mails

• 27 April 2005 - 19:22

Sandro:

hallo luitjes,
    wat supper dat het daar allemaal zo goed gaat is er nog wel zin om terug te gaan naar het koude kikkerlandje. jongens jullie hebben nog de tijd van de wereld, geniet er van. Gijs als je terug bent kom je dan weer bij ons werken??? ja he.
    hier is alles ok zaterdag is het koninginnendag,wordt weer feest en druk nou luitjes doe voorzichtig veel liefs en een knuffel van san jo en nina

• 28 April 2005 - 21:40

Mirrie:

Dag lief vriendinnetje en GiBe.. Super om te lezen wat jullie allemaal mee maken! Geniet van alles, lieverds!

• 30 April 2005 - 07:22

Gijs:

Hee San! ze hebben hier een straat naar je vernoemd de Khao San Road!

• 30 April 2005 - 13:37

Marjolijn:

hallo lieverds, weer een erg mooi verslag...en die foto's, echt fantastisch. zo'n zonsondergang zou ik ook wel een keer mee willen maken. veel plezier saampjes.
    dikke kus Marjolijn

• 30 April 2005 - 17:50

Hennie:

Tjonge, wat weer een prachtige plaatjes! Ziet er erg aantrekkelijk uit, als je hier in de regen zit.Hoop dat jullie film ook snel komt. Ben reuze benieuwd. Liefs

• 01 Mei 2005 - 12:26

Lotte:

hallo lieve leo,
    hier het beloofde berichtje van mij! Erg leuk om weer even met je gekletst te hebben en erg leuk om te lezen dat alles zo mooi en fijn samen is!
    En wat betreft het afspreken als je terug bent, dat komt helemaal goed, ik heb er nu al zin in!
    Dikke kus van mij.

• 06 Mei 2005 - 20:50

Sandro:

he gijsie en leo,
    hier wil ik wel geld voor vangen, zomaar een straat naar mij vernoemen, hahahah.
    maar goed alles kits daar in de rimboe, stuur aub wat zon naar dit koude kikkerlandje, ik wordt een beetje depressief als ik die prachtige fotos van jullie zie.
    he leo je zusje heeft ook bij ons gesollisiteerd leuk he
    wel beste mensjes hier is alles ok een knuffel van ons. see yah

• 08 Mei 2005 - 09:19

De Vliegende Panters:

Wij zijn weer terug in de kou. Eindelijk weer normale kleren aan. Nog hartelijk dank voor de medewerking die dag. Wij hebben al het een en ander terug gezien en er zit leuk materiaal tussen. Nog een hele fijne reis en tot in de schouwburg van Groningen.
    Groet,
    De Vliegende Panters

• 09 Mei 2005 - 03:03

Leonie En Gijs:

Hee Rutger, Diederik, Remco en Pieter van De Vliegende Panters!! Helaas hebben we geen site gevonden waarop we een berichtje voor jullie kunnen achterlaten. Dan maar zo en hopen dat jullie nog eens op onze site kijken!! Wij vonden het erg gezellig en de medewerking was graag gedaan. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat ( ja, die twee minuutjes).
    En zeker tot ziens in de schouwburg in Groningen en dan drinken we er nog eentje ( of twee) in de spijkerbar. ( die by the way helemaal niet bestaat in Groningen). Jullie krijgen de " vette groeten" van Co van Kessel en vooral van zijn assistente.