Living the good life!
Door: Leonieengijs
Blijf op de hoogte en volg Gijs en Leonie
07 Maart 2005 | Nederland, Amsterdam
Dinsdag 1 maart is onze reis eigenlijk al begonnen. We zijn toen met de trein naar Ida Emke gegaan en hebben bij haar in Utrecht geslapen. Achteraf maar goed ook, want we hoorden dat de treinen de volgende dag vanwege de enorme sneeuwval niet meer reden! Woensdag 2 maart hebben we om half acht de trein naar Brussel gepakt en daar vertok ons vliegtuig. Na acht en een half uur vliegen landden we in Dhaka, Bangladesh, waar we een overnachting hadden en de volgende dag ook een excursie door Dhaka. Donderdag 3 maart vlogen we door naar Bangkok, waar we rond middernacht aankwamen. Op het vliegveld ontmoetten we een Canadese jongen, een doorgewinterde backpacker, met wie we een taxi hebben gedeeld naar Kho San Road; de backpack-straat van Bankkok. Daar hebben we een guesthouse gevonden en na een toast op de goede reis zijn we lekker gaan slapen. In Bangkok zijn we twee dagen gebleven en hebben we al veel dingen gezien. Zo zijn we de eerste avond al naar een Thaibox-wedstrijd geweest; een echte happening hier. Ook hebben we een nachtbazar bezocht, The Grand Palace en Wat Pho; de grote liggende Buddha, erg indrukwekkend! Op 5 maart hebben we de trein gepakt naar Hat Hai, waar de bus vetrok naar de ferry, naar Langkawi. Langkawi is een Maleisisch eiland, waar Ellen en Pleun, vrienden van Leo, verblijven. De treinreis duurde 17 uur, maar we hadden slaapcoupe's, dus het was prima te doen. Na 24 uur reizen kwamen we dan eindelijk aan op Langkawi, waar we nu zitten. Wat werden we warm onthaald! We zitten in het Tanjung Rhu Resort (check www.tanjungrhu.com.my) wat erg luxe is. Als je als bruidssuite ooit de kamer krijgt die wij hier nu hebben, dan ben je erg gezegend, volgens mij....! Tjonge jonge, we kijken onze ogen uit en wat is het strand hier mooi!! Vanavond hebben we met Ellen en Pleun gedineerd op het dek vlak aan het strand en een wijntje op het strand gedronken. Morgenochtend gaan we met een boot varen om apen te voeren, lijkt ons ook erg bijzonder. De tijd vliegt nu al en we moeten elkaar vaak even knijpen om te beseffen dat we er nu echt zijn en dat onze reis nu ook echt is begonnen.
Dit zijn slechts enkele foto's van het begin van onze reis. Het is hier erg moeilijk een internetcafe met computers met Windows XP te vinden. Ellen en Pleun zullen bij thuiskomst onze mooiste foto's plaatsen, dus houd ons in de gaten!!
07 Maart 2005 - 10:18
Hennie:
Wat een geweldige belevenissen al in zo'n korte tijd! En wat heerlijk om even te kunnen baden in luxe voordat het echte werk begint, ha ha. Verwennerij dus alom! Heel veel liefs jongens en geniet er maar van. Groeten aan Pleun en Ellen. -
07 Maart 2005 - 12:01
Lotte:
Tsjonge, in zo'n korte tijd dus al veel gezien.
Ik wens jullie nog veel plezier en doe de groeten aan pj en ep.
Trouwens leuk net even met je gekletst te hebben.
Kus lotte -
07 Maart 2005 - 14:12
Marjolijn:
hey lieve luitjes, het klinkt allemaal erg leuk wat jullie aan het doen zijn. echt fantastisch. ik denk erg vaak aan jullie. veel plezier met z'n tweetjes. ik volg jullie verhalen. leo....tealinda heeft een zoon. kus Marjolijn -
07 Maart 2005 - 20:20
Anouk & Stanley:
He peoplessss,
super dat jullie nu al allemaal van die geweldige dingen hebben gedaan. Dan nog te bedenken dat je dit nog een paar maand moet volhouden!Zwaar hoor...!!!(DON'T FORGET THE 18th BRO)
XXXXX
Anouk & Stanley -
08 Maart 2005 - 05:52
Marlies En Kaj:
Hoi lieverds!
Super om te horen waar jullie allemaal heen zijn geweest. Ik heb er meteen een beeld bij. Volgens mij is een half jaar veel te kort...voor jullie! Ben blij dat jullie de taak "ook voor ons te genieten" heel serieus hebben opgepakt...erg sociaal van jullie ;-) Wie weet tot snel!!!Lieve zoen van ons -
08 Maart 2005 - 07:32
Sara:
Hey wereldreizigers,:-)
Zo te horen hebben jullie het naar je zin...Geniet er lekker van..Ik ben reuze benieuwd naar de rest van jullie mooie verhalen! ;-)
Kus Sara -
10 Maart 2005 - 19:05
Mirjam:
Wat ongelooflijk gaaf wat jullie aan het doen zijn! Lijkt me heerlijk, geniet van alles lieve mensen.. Liefs Mir -
11 Maart 2005 - 14:39
Mama:
gijs heb je mijn email gekregen?????????Wat een luxe in dat hotel.G.a zit in een golfplaten huisje.waar zitten jullie nu????Kus mama -
12 Maart 2005 - 08:39
Hennie:
Ziet er allemaal fantastisch jongens! Leuk, die eerste foto's! Liefs. -
13 Maart 2005 - 19:55
Ge-anna:
hee!! wat gaaf om te lezen allemaal en ook een luxe zeg!! die luxe heb ik hier niet maar dat vind ik ook wel interessant...leven is zo anders bhier (mooi maar ook heel hard..) tof eigenlijk dat jullie zo ook al wat foto's kunnen laten zien... ik zou het allemaal ook zo graag aan jullie en thuis willen laten zien.. maar goed, zo ook prima... trouwens, ik hoop dat jullie in new york op new wark landen of vertrekken want daar heb ik een kaartje voor jullie achtergelaten (ik was het namelijk bijna vergeten...) zo niet, ook niet erg belangrijk... Ik heb het aan de manager van "villa pizza" gegeven. dat is een eettentje nog voor de douane van het vliegveld New Wark. De manager heet Juan. Nou zie maar! lieverds, heel veel plezier ik ga antiqua nnu in en vanavond met mijn gastgezin de procession of christ kijken in inglesia de san bartollo (nu voor pasen is het hier echt een gekken huis en allemaal spektakels vinden plaats... jullie horen het wel weer!
Dikke kus!! Gé-Anna -
14 Maart 2005 - 10:04
Mama:
Wat een leuke foto,s plaats gauw weer nieuwe.nog niet ziek geweest van het eten????gijs heb je nu wel mijn mail ontvangen???kunnen we een keer via 1649 bellen,laat dat even horen,zou best fijn zijn jullie weer even te horen.G-A heeft nu een mobiel zij heeft ons al gebeld maar anders om lukt het nog niet ,balen maar we proberen het opnieuw.Veel liefs kus mama -
15 Maart 2005 - 16:28
Ida Emke:
Wat leuk om die foto's te zien. Jee, wat lijken jullie decadente toeristen ipv bacpackers!! Maar ziet er comfortabel uit die kamer.